Kevyesti Töissä –tiimi on mukana 14.9. Helsingin Kruununhaassa avoimien ovien iltapäivässä Minä <3 Työ – työhyvinvoinnin toolbox. Tapahtuman järjestää Profit Interior Oy osana Helsinki Design Weekiä. Iltapäivän tarkoitus on tarjota asiakkaille monenlaisia työkaluja työelämään liittyvään itsetuntemukseen ja työssä jaksamiseen sekä työstä iloitsemiseen.

 

Tapahtuma-aika: to 14.9. 2017 klo 15-19

Tapahtumapaikka: Profit Interior Oy, Snellmaninkatu 27

 

Facebook: Profit Interior Oy > Työhyvinvoinnin Toolbox

 

Työelämä muuttuu nopeasti ja nykyisin suunnitellaan yhä enemmän monitilatoimistoja. Tällöin ei enää tehdä erikseen pelkästään vaikkapa työhuoneita tai neuvotteluhuoneita vaan erilaisia tiloja erilaiselle toiminnalle. Tässä konseptissa työpistettä voi vaihtaa päivän kuluessa montakin kertaa vähän sen mukaan, mitä kulloinkin tekee. Kun ”omaa” tuolia tai pöytää ei ole, perinteinen ergonomia-ajattelu joutuu uudenlaiseen tarkasteluun.

 

Siirryttäessä monitilatoimistoon työkulttuuri muuttuu jonkun verran. Tämä asettaa omat haasteensa johtamiselle. Johto saattaa esimerkiksi tavoitella avoimempaa työkulttuuria ja yhdessä tekemistä. Muuttuva työympäristö laittaa työntekijän asemaan, jossa tämä joutuu ottamaan vastuuta työhyvinvoinnistaan uudenlaisessa ympäristössä. Työhyvinvoinnin toolbox tarjoaa työkaluja niin johdolle kuin työntekijöillekin uudenlaisiin tilanteisiin.

Yhteistyökumppanimme Profit Interior Oy perustaa suunnittelutyönsä asiakkaiden kuuntelemiselle ja osallistamiselle, jotta prosessien tuloksena luodut työtilat palvelisivat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki suunnitellut tilat ovat tällaisten osallistavien prosessien tulosta. Tapahtumassa on mukana Maaretta Tukiainen esittelemässä niitä osallistamisen työkaluja, joita Profit Interior käyttää työpajoissaan asiakkaittensa kanssa.

 

Kevyesti Töissä –tiimi antaa tapahtumassa asiakkaille yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla asiakas käyttää muuttuvia toimitiloja siten, että tie kulkee jumittuneista työasennoista kohti hyvin toimivaa, liikkuvaa kehoa. Tällöin keho elää vapaasti ja vaivattomasti erilaisissa työpisteissä. Pääset kokeilemaan kanssamme mm kevyttä työskentelyä tietokoneella tai vaivattomampaa kävelyä korkkareilla. Opetamme ”sisäistä ergonomiaa”, jonka avulla pystyt itse ohjaamaan kehoasi ja mieltäsi vaihtuvissa arjen tilanteissa.

 

Lue myös Profit Interiorin blogi tapahtumasta:

http://www.profitinterior.fi/blog-ajankohtaista